De Kempische Passion: wat is dat nou eigenlijk???

Regelmatig krijgen we de vraag: wat is dat nou, De Kempische Passion?

Het is een modern, eigentijds en hip evenement waarin het lijdensverhaal van Jezus verteld wordt. Dit passieverhaal is een verhaal met een boodschap van alle tijden, ook van nu! Het is daarom, dat het voor iedereen een mooi evenement gaat worden,
gelovig of niet.

De Kempische Passion MakkerDesign Hoogeloon

Er is een groot, wit verlicht kruis gemaakt met een afmeting van een kleine 5 bij 3 meter. Dit kruis gaat gedragen worden door verschillende vrijwilligers van de plaatselijke verenigingen en loopt door de straten van Hoogeloon, met als doel: “Door met meer mensen een zware last te dragen wordt het voor iedereen een stuk lichter”. Start bij de Kiosk om 20.00 uur en eindigend op het Valensplein om ongeveer 20.30 uur. Daar begint dan op een groot en spectaculair podium het verhaal. Muziek, toneel en zang worden afgewisseld, m.m.v. fanfare Wilhelmina, toneelvereniging St. Pancratius en Zanggroep Tolad, en natuurlijk de hoofdrolspelers. Dit alles aan elkaar verteld door onze presentator en verteller Peter Hendriks!

Met muziek van Bløf, Marco Borsato, Van Dik Hout, Frank Boeijen en vele andere Nederlandstalige popnummers belooft het een geweldig trendy evenement te worden, waar u natuurlijk bij moet zijn! Hou daarom op zaterdag 8 april 2017 de avond vrij in uw agenda. Na de show op het podium is er gelegenheid om gezellig na te borrelen. Er staan rond het plein diverse barretjes en eettentjes.

Om nog meer beeld te krijgen van dit evenement, zou u eens kunnen googlen op internet naar Passion 2016 t/m 2011. Dit landelijke evenement wordt al 6 jaar lang uitgezonden op de TV, m.m.v. diverse bekende artiesten als Danny de Munck, Jim de Groot, Jeroen van Koningsbrugge en vele anderen.

En dàt gaan we beleven in Hoogeloon, met bekende plaatselijke talenten!

Kom, en beleef het mee!

De Kempische Passion MakkerDesign Hoogeloon